luni, 4 august 2014

Neobux



Neobux.com - Este un site PTC care isi pastreaza pozitia de lider in industria PTC-urilor de mai bine de 6 ani. Nu mai exista nici un alt site PTC care sa se bucure de popularitatea pe care o are NeoBux. Numarul platilor si numarul noilor utilizatori creste de la o zi la alta. Din 2008 pana acum, NeoBux a platit utilizatorilor peste 46.000.000$. A reusit cu succes sa-si mentina pozitia de cel mai bun PTC in pofida celorlate site-uri "bux" care in general se transforma in scam in mai putin de 6 luni.
Cand NeoBux a fost lansat acum 6 ani pe 25 Martie 2008 a revolutionat industria PTC-urilor prin introducerea sistemului de Inchirieri Referrali si a Platii Instante. In pofida aparentelor, NeoBux a reusit sa "supravietuiasca" in aceasta industrie schimbatoare si sa devina lider.
NeoBux acum cauta sa aduca gloria de altadata a Industriei PTC-urilor prin revolutionarea Industriei PTC-urilor inca o data.

1.Bani cu NeoBux
 NeoBux este un best PTC site (cel mai bun site din care castigi bani pe net din click-uri), o modalitate de a face bani pe criza. Serviciul ii ajuta pe cei care fac publicitate sa obtina mii de potentiali clienti care sa vizualizeze reclamele lor. Membrii NeoBux vizualizeaza reclamele pentru o durata scurta de timp, specificata de advertiser. Dupa vizualizarea unui anunt, membrii NeoBux primesc o suma de bani in contul lor. Totul este gratuit, nu trebuie sa platesti nimic pentru a incepe sa castigi bani online. (NeoBux are forum si in limba romana).
Mare atentie:
Daca deja te vezi mare barosan peste noapte cu aceasta metoda, eu zic sa te opresti din citit ca sa nu pierzi vremea aiurea. Daca vrei doar bani de buzunar (banii pe net obtinuti pe aceasta cale ii poti folosi pentru achizitionarea diferitelor lucruri de pe Internet utile tie sau ii poti scoate din contul tau folosind un card si un cont paypal) vei fi placut surprins deoarece poti sa ajungi la aceste sume intr-o perioada scurta de timp. Insa daca vrei sa faci cu adevarat bani online va trebui sa muncesti din greu  (banii foarte multi se obtin doar prin munca). Eu unul cand vreau bani de buzunar apelez la NeoBux.
NeoBux scam (inselatorie)? In nici un caz! O sa vezi pe forum cum altii au facut mii de dolari. Daca esti afectat(a) din cauza crizei, daca ai nevoie de bani de cheltuiala, sau daca doar vrei sa-ti dovedesti ca poti sa faci bani online, te sfatuiesc sa te apuci de treaba pentru ca vei face bani din acest site. Inregistreaza-te si ca sa iti fie mai usor te sfatuiesc sa mergi mai jos la "Ghid utilizare NeoBux" ( poti sa te inregistrezi si acolo).
Ghid utilizare NeoBux
2. Aceasta sectiune cuprinde etapele de utilizare NeoBux (ghidul nu este conceput de mine ci de un alt utilizator NeoBux). Este prezentata de asemenea si o strategie pentru marirea treptata a veniturilor.
1. Cum ma inregistrez pe site?
 Pentru a te inregistra da click pe https://www.neobux.com/?r=lilimir
 sau pe bannerul de mai jos 







apoi da click pe “Register” din partea de sus a paginii: Va trebui sa completezi campurile astfel:
Username:
Introduci un nume de utilizator. Acesta va fi numele contului si il vei folosi la fiecare autentificare.
Password:
Parola contului, pe care o vei folosi de asemenea pentru a te autentifica pe site.
Password confirmation:
Introduci aceeasi parola din nou.
Email:
Va trebui sa introduci adresa ta de Email, o adresa de email valida, fiindca va trebui apoi sa o confirmi.
AlertPay/PayPal Email:
Adresa de Email cu care te-ai inregistrat la Paypal sau AlertPay. Daca nu ai inca un cont PayPal introdu adresa ta de Email sau creaza acum unul.
Birth Year:
Anul in care te-ai nascut. Este recomandat sa introduci un an corect, pentru a nu avea probleme in viitor.
Image Verification:
Va trebui sa introduci codul care apare in imaginea respectiva. Verifica daca toate datele introduse sunt corecte, apoi apasa “CONTINUE”.
 Vei fi directionat catre pagina in care vei confirma ca adresa de Email introdusa iti apartine:
Validation code for:
Vei introduce codul pe care NeoBux ti l-a trimis in Email-ul pe care l-ai introdus la inregistrare (copy -> paste).
Image verification:
Introdu codul care iti apare in imaginea de verificare.
Verifica daca toate datele introduse sunt corecte, apoi apasa “FINISH REGISTRATION”.
 Acum ai propriul cont NeoBux, deci poti incepe sa-l folosesti!
2. Conectare la contul tau
Acum, ca ti-ai creat un cont la NeoBux, poti incepe sa-l folosesti. Pentru a face asta va trebui intai sa te conectezi la NeoBux cu contul tau.
Da click pe “Login”.
3. Ambianta NeoBux
Dupa terminarea procesului de autentifcare, vei vedea ceva asemanator: in coltul din dreapta sus a acestei imagini, vei vedea un meniu care iti permite navigarea in site.
View advertisments
 – 
Aici este locul unde reclamele sunt afisate, incat sa putem face click pe ele si sa fim platiti pentru asta.
Chat
 – 
Facand click pe acest link se va deschide o alta fereastra cu camerele de chat, unde poti discuta cu alti membri.
Forum
 – 
Aici este forumul, unde vei intalni o comunitate extrem de prietenoasa.
4. Cum incepi sa castigi bani- vizualizarea reclamelor
 Odata ce te-ai autentificat pe site cu contul tau, poti incepe sa castigi bani, vizualizand reclamele puse la dispozitie.
Click pe “View Advertisements”.
Te va duce pe o pagina unde reclamele sunt afisate pentru a face click pe ele si a castiga bani. Vei vedea un tabel, pe fiecare rand fiind afisata cate o reclama. In cazul membrilor Standard, vor aparea minim 4 reclame. Numarul de reclame afisate poate varia. Pentru a vizualiza o reclama va trebui sa faci click intai pe titlul reclamei respective, apoi pe bulina rosie care va aparea. Dupa ce ai dat click pe bulina rosie, va aparea o noua fereastra, in care vei observa urmatoarele: Odata ce pagina s-a incarcat complet, va aparea o bara de progres. Dupa ce bara de progres indica 100% poti sa inchizi pagina pentru ca ti s-a acordat suma respectiva pentru "survey". Acum poti inchide aceasta fereastra si repeta la fel cu celelalte reclame. Daca vei inchide fereastra inainte ca bara de progres sa se finalizeze, nu vei fi platit pentru reclama respectiva. Doar facand asta, vei castiga un minim de 4 centi pe zi, adica in jur de 1.20$ pe luna. In fiecare zi trebuie sa dai click pe reclamele primite. Daca intr-o zi nu dai click pe reclame, in acea zi nu castigi nici un cent. In fiecare zi te autentifici in cont, dai click pe View Advertisment, apoi dai click pe primul dreptunghi, apoi dai click pe bulina rosie. Se va deschide o reclama. Astepti sa se valideze in balanta. Dupa ce se valideaza in balanta, dupa ce primesti centul, dai click pe urmatorul dreptunghi, apoi pe bulina rosie. Se va deschide o reclama. Astepti sa se valideze in balanta, sa primesti centul. Asa procedezi pana ce dai click pe toate dreptunghiurile. Procedezi asa in fiecare zi. Dupa o luna de zile vechime si 100 de click-uri date poti sa inscrii referrali directi. Iti faci un blog ca al meu cu link-ul tau de referral si il promovezi pe Internet publicand anunturi gratuite pentru a inscrie referrali directi. Cati referrali ai inscrisi care dau click-uri zilnic atati centi castigi pe zi. Sunt persoane care se inscriu, dau click-urile in prima zi si se opresc pentru ca nu sunt multumiti de cat castiga. Ai inscris 700 de referrali directi si nu esti multumit de cat castigi? Ai inchiriat 100 de referrali si nu esti multumit de cat castigi? Daca te inscrii si nu dai click pe reclamele primite timp de 4 zile, dupa cele 4 zile vei fi dat afara din NeoBux, iar contul iti va fi sters. Poti sa iti iei liber la NeoBux in zile de duminica si de sarbatoare trecute cu rosu in calendarul bisericesc crestin ortodox.
"Pot castiga mai mult de atat?"
Poti castiga mult mai multi bani pe net cu NeoBux cu ajutorul referralilor.
5. Marirea veniturilor
Ce sunt referralii? Un referral este cineva care lucreaza pentru el dar si pentru tine. Referralii primesc pentru vizualizarea reclamelor ceea ce primeste oricine: Bani! Dar daca un utilizator vizualizeaza o reclama si este referralul tau, si tu de asemenea vei castiga bani. In cele din urma, un referral este tot un membru, de la care vei castiga si tu bani cand acesta vizualizeaza reclame. In prezent exista doua tipuri de referrali si trei modalitati de a-i obtine: referrali directi si referrali inchiriati. Referralii directi sunt oameni care se inregistreaza pe NeoBux, folosind link-ul tau. Ei sunt ai tai pe viaţă. Limita referralilor directi pe care ii poti inscrie creste cu 1 la 4 zile. Fiercare dintre noi poate avea un numar de referrali directi in functie de membershipul care il are si vechimea pe site. Ca sa poata avea referrali directi orice membru dupa inregistrare trebuie sa indeplineasca 2 conditii: sa fie inregistrat de cel putin 15 de zile si sa aiba date cel putin 100 de clikuri. Orice incercare de a avea referrali directi fara a indeplini aceste conditii este sortita esecului. Rented referrals (referralii inchiriati): Initial ii inchiriezi pentru o luna calendaristica. Pentru a inchiria referrali, mai intai trebuie adaugate fonduri in "Renting Balance". Cum adaug fonduri? Da click pe "Renting Balance" si alege de unde vrei sa transferi fondurile (NeoBux Main Balance, PayPal sau AlertPay). "NeoBux Main Balance" se refera numai la suma pe care o ai in contul NeoBux. Dupa ce ai ales sursa fondurilor, foloseste sagetile pentru a selecta suma pe care vrei sa o transferi si apoi click pe imaginea de sub casuta pentru a plati. Cati bani imi trebuie ca sa inchiriez referrali? Un referral costa 0,2$. Numarul minim de refferali ce pot fi inchiriati este 3, iar maximul 100. Referralii se gasesc sub forma de "pachete" a cate 3, 10, 20, 30, 40, 50, 70 si 100.
Deci, cum se face? Exista cateva metode de a obtine referrali directi:
Cea mai simpla modalitate prin care poti obtine referrali, este crearea unui blog sau a unei pagini web cu prezentarea afacerii NeoBux. Daca vrei sa iti faci un blog inscrie-te pe http://blogger.com sau pe http://wordpress.com. Poti folosi bannerul propriu. Acest banner este o imagine si un link in acelasi timp, pe care il poti pune pe blogul tau sau pe site-ul propriu. Cand persoanele dau click pe acesta si se inregistreaza pe site, automat devin referralii tai. Vei primi bani de la referralii tai directi numai dupa ce ai implinit o luna de la inregistrare si ai vizualizat cel putin 100 de reclame. Poti obtine bannerul facand click pe numele de utilizator, apoi in stanga, pe “Banners”. Este important sa iti inscrii blogul in cat mai multe directoare web pentru a fi gasit mai  usor de potentialii referrali.
 Comunicand. Spune tuturor sa se inregistreze la NeoBux si sa scrie numele tau in campul “Referrer”.
 Nu face asta prin spam sau Email spam, deoarece contul tau va fi suspendat pentru incalcarea termenilor si conditiilor site-ului.
Foloseste-te de retelele populare de socializare. Daca ai cont pe www.facebook.comwww.hi5.comhttps://twitter.com, iti poti promova link-ul de referral pe pagina profilului tau. 
6. Cum se pot inchiria referralii?
Pentru inceput vom merge in pagina de administrare a contului, dand click pe numele de utilizator. Va aparea o pagina similara:
Fa click pe “Renting Balance” din partea stanga.
 Vei fi dus pe pagina cu optiunile de plata: Aici vei alege una dintre metodele de plata:- Folosesti banii din soldul principal NeoBux (este afisat langa numele de utilizator), suma minima de transfer fiind de 0.1$).- Folosind PayPal (suma minima este de 5$ si necesita un cont PayPal verificat).- Folosind AlertPay (suma minima 5$).- Folosind NETELLER (suma minima fiind de asemenea 5$). Fa click pe optiunea dorita, apoi alege suma pe care doresti sa o transferi in soldul de inchiriere (Rental Balance). Dupa ce vei avea banii in soldul de inchiriere, mergi la pagina ta de cont facand click pe numele de utilizator.
In continuare, fa click pe butonul verde “Referrals” si selecteaza numarul de referrali pe care vrei sa ii inchiriezi.
Da click pe “Rented” din meniul “Referrals” de pe pagina contului, pentru a vedea lista cu referralii tai inchiriati. In tabelul respectiv se observa urmatoarele coloane:
Referral:
Este numele referralului sau un numar ce mascheaza identitatea acestuia.
Your referral since:
Aici este data la care ai inchiriat sau reciclat referralul.
Next payment:
Afiseaza zilele ramase pana la expirarea referralului, pana cand trebuie prelungit pentru ca acesta sa nu expire.
Last click:
Data la care referralul respectiv a facut ultimul click pe reclame.
Clicks:
Este numarul total de reclame pe care le-a vizualizat referralul.
Avg:
Media de click-uri pe care un referral le efectueaza zilnic. Un referral inchiriat iti apartine pentru o luna calendaristica. Daca vrei sa prelungesti aceasta durata, il poti prelungi oricand cu inca 1, 2 sau 3 luni.
 Important: Trebuie sa vizualizezi cel putin 4 reclame pe zi (sau 9 in cazul membriilor Golden) daca vrei ca in ziua urmatoare sa primesti banii de la referrali. Daca intr-o zi nu ai dat nici un click (n-ai vizualizat nici o reclama), dupa ora serverului (server time), in ziua urmatoare nu vei primi nimic de la referralii tai.

 
7. Cum pot castiga peste 20$ pe zi?
Inainte de a aborda aceasta strategie trebuie sa intelegi ca nu poti face un profit atat de mare imediat ce te-ai inregistrat la NeoBux. Initial vei castiga doar cativa centi pe zi, dar daca esti o persoana hotarata si vei acorda acestui site un minim de 3-4 minute pe zi, iti poti crea un drum sigur catre succes. Daca nu investesti nici un ban, va dura ceva timp pana vei incepe se castigi sume mari de bani. In cazul in care poti face o investitie, acest lucru se va intampla mult mai rapid. Investitia insa nu este o cerinta, daca timpul nu este o problema. Principalele elemente care ajuta la marirea veniturilor la NeoBux sunt referralii. Daca nu ai nici un referral, vei castiga bani foarte lent. Exista doua optiuni in acest caz: prima si cea mai simpla consta in inchirierea referralilor, pe care o voi prezenta mai in detaliu, iar cea de-a doua optiune reprezinta obtinerea referralilor directi. Obtinerea referralilor directi: Mai pe scurt, atunci cand cineva se inregistreaza la NeoBux facand click pe bannerul tau, sau trecand numele tau in campul “Referrer” acesta devine automat un referral direct de-al tau. De fiecare data cand persoana respectiva (referralul) face click pe o reclama, vei primi si tu o suma de bani.
Daca tu la inregistrare, in campul “Referrer” ai precizat numele altui membru NeoBux, atunci si respectivul va avea de castigat in urma click-urilor tale. Important este faptul ca tu nu vei avea nimic de pierdut in aceasta situatie, castigurile tale fiind in orice caz de 100%. Pentru a obtine referrali directi poti afisa banner-ul tau pe site-uri sau recomanda site-ul prietenilor folosind link-ul din sectiunea Banners. Odata ce membrii se vor inregistra in acest fel, vei incepe imediat sa obtii venituri si de pe urma acestora (bineinteles, doar daca esti membru de minim 30 de zile si ai dat cel putin 100 de click-uri, conform Termenilor Serviciului 3.10). Inchirierea referralilor: Este o metoda simpla, dar in unele cazuri poate fi foarte profitabila (in cazul membrilor standard). De aceea as dori sa impartasesc cu tine aceasta strategie, pentru a avea mai multe sanse de castig. Citeste cu atentie acest ghid gratuit pana la final si te vei convinge. Voi sublinia aici principalele lucruri care te vor ajuta sa castigi bani mult mai repede. Referralii sunt persoane reale, iar costul de inchiriere este de 0.25$ pe luna. Unii vor fi activi, altii mai putin. Inainte de a inchiria referrali va trebui sa fii de acord cu Termenii Servisului 3.7, care precizeaza faptul ca daca nu vei face click pe reclame astazi, maine nu vei fi creditat din partea referralilor, iar click-urile le vei da in functie de ora serverului (reclamele se vor reseta la fiecare 24 ore). Daca ti-ai dat seama ca unul sau mai multi referrali au devenit inactivi, ai posibilitatea de a-i recicla (inlocui) cu altii noi. Aceasta operatiune costa 0.07$ (7 centi) pentru fiecare referral in parte. De retinut faptul ca referralii primiti de la NeoBux au facut cel putin 10 click-uri pe reclame in ultimele 5 zile, astfel este in favoarea ta ca acestia sa ramana activi pentru mai mult timp. Daca nu vei inlocui referralii inactivi vei iesi in pierdere, deci este recomandata verificarea acestora la un interval de 2-3 zile. Cand ai ajuns la 75 centi (0,75$) castigati din click-uri, poti cumpara primul pachet de 3 referrali, insa mai tarziu iti vei da seama ca nu ai destui bani pentru a-i plati pentru inca 30 zile sau pentru a-i inlocui pe cei inactivi. De aceea recomand cumpararea primului pachet de referrali doar in momentul in care ai strans cel putin 1$-1.5$ din click-urile efectuate, chiar daca dureaza mai mult timp. Astfel vei avea destui bani pentru a-i inlocui imediat pe cei inactivi. NeoBux are o optiune minunata numita AutoPay. Acesta este un instrument pretios care daca e activat si un referral inchiriat va face unul sau mai multe click-uri intr-o zi, acesta va fi platit automat pentru inca o zi si astfel vei economisi 10% din costul de inchiriere. De indata ce ai inchiriat primii 3 referrali, functia AutoPay ar trebui activata. Vei putea face asta folosind link-ul din partea de sus a paginii in care sunt listati referralii inchiriati (Rented referrals).

8.Retragerea banilor
Pentru a solicita o plata trebuie doar sa fi trecut de valoarea minima a castigurilor necesare. Aceasta suma este de 2 $ pentru inceput. Dupa prima solicitare de plata, aceasta suma se ridica la 3 $. Atunci cand se cere o alta, devine 4 $ si asa mai departe pana cand ajunge la 10 $ ca suma minima necesara pentru solicitarea platii. Odata ce ai atins 10 $, aceasta ramane aceeasi.

Dupa ce ai depasit suma minima necesara, vei vedea butonul de plata in verde pe pagina contului. Daca faci click pe butonul YOUR PAYMENT vei fi directionat catre o pagina in care poti alege PayPal, AlertPay, NETELLERS sau Transfer bancar. Dupa selectarea modului in care se face plata, va aparea o fereastra de confirmare. Verifica daca adresa PayPal/AlertPay/NETELLERS este corecta, iar daca totul este in ordine fa click pe Yes.

In cateva secunde vei avea banii in contul PayPal/Alertpay/NETELLERS sau in cont bancar.

Metoda recomandata este folosind PayPal, care in momentul actual este cel mai sigur sistem de plati online, si unde se afla si Romania printre tarile permise. Cu PayPal poti efectua plati online, poti cumpara direct din magazine virtuale sau iti poti transfera banii pe card in orice moment. Pentru a-ti crea un cont PayPal intri pe www.paypal.com, dai click pe Sign up si iti creezi un cont business. Unde scrie PayPal for business dai click pe Get Started si completezi formularul pentru crearea contului. Daca nu stii, cauta pe www.google.ro tutorial PayPal. 



Dupa 30 de zile si 100 de click-uri proprii poti sa inscrii referrali directi. Intra pe www.google.ro, cauta anunturi gratuite si pe fiecare site publica anunturi pentru a inscrie referrali directi. Iei un anunt, il publici pe toate site-urile de anunturi gratuite, apoi iei alt anunt si il publici pe toate site-urile de anunturi gratuite s.a.m.d. Poti sa-ti faci un blog ca al meu si sa treci la detalii in anunt adresa blogului tau. Pe blog treci link-ul tau de referral. 



 
Anunturi NeoBux

Castig suplimentar cu putin efort

Vrei sa ai parte de un castig suplimentar fara sa te stresezi in plus sau sa depui bani undeva? Si eu m-am mirat la inceput, dar e o solutie foarte buna, testata si confirmata de mii de utilizatori online. E vorba de o strategie buna si de click-uri zilnice, care intr-un an te pot duce la un castig de cateva sute de dolari pe luna. Intra pe  http://baniidumneavoastra.blogspot.ro si inscrie-te!


Click-uri platite

Daca iti petreci destul de mult timp pe internet si esti dispus sa sacrifici 10 minute zilnic pentru a da cateva click-uri platite poti sa castigi si tu ceva bani din asta. NeoBux este un site ptc (adica paid to click) unde esti platit cu pana la 2 centi pe fiecare click. Bine cu asta nu te imbogatesti si aici urmeaza partea buna. Poti sa inchiriezi referrali care vor face click pentru tine si automat vei castiga bani. Inscrierea e gratuita si nu e obligatoriu sa investesti nimic daca nu vrei. Detalii pe http://baniidumneavoastra.blogspot.ro.



Sfideaza criza

Vrei sa castigi ceva banuti din fata calculatorului tau personal, si sa sfidezi criza economica? Daca vrei eu iti ofer o solutie simpla. Intra pe http://baniidumneavoastra.blogspot.ro, inscrie-te si vei vedea ce simplu este. Incearca si nu vei regreta!


Castigi bani cu NeoBux

Neobux este cel mai popular ptc din lume. Castigi bani prin inchirierea de referrali care sunt persoane care dau click-uri pentru tine. Singura conditie pentru ca aceste click-uri sa fie contorizate este sa dai click zilnic pe reclamele tale. Detalii pe http://baniidumneavoastra.blogspot.ro!


NeoBux te scoate din criza

Poti castiga bani cu Neobux lucrand doar 2 ore/zi, tot ce iti trebuie este un mouse si un calculator care sa fie conectat la reteaua Internet. Poti sa castigi bani doar prin vizualizarea de reclame, iar pentru a-ti dezvolta afacerea trebuie si tu la randul tau sa cauti alti referrali care sa se inregistreze prin userul tau. Te poti alatura si tu acestei comunitati, o comunitate serioasa si care plateste. Inscrie-te gratuit pe http://baniidumneavoastra.blogspot.ro!


Bani cu NeoBux

NU trebuie sa vinzi si nu trebuie sa investesti ! Vrei sa castigi niste bani stand in fata calculatorului doar 10 min/zi? Acum ai ocazia, te inscrii si primesti centi pentru fiecare click din sectiunea View Advertisments; cand faci suma minima, dai request payout si plata se face instant. Acceseaza linkul  http://baniidumneavoastra.blogspot.ro si inscrie-te gratuit!


Venituri suplimentare de acasa

Ai calculator acasa, net si dorinta de a-ti spori veniturile fara sefi si program fix? Nu este un job propriu-zis si nici un mod de a te imbogati peste noapte, ci o activitate pe care o poti derula atat cat vrei, atunci cand vrei. Implica doar intrarea zilnica pe computerul personal si utilizarea mouse-ului si a creierului. Pentru cei curiosi, urmati link-ul pentru a descoperi cel mai serios site PTC: http://baniidumneavoastra.blogspot.ro .



Platit pentru a vizita reclame

Ce poate fi mai simplu de atat? Cu NeoBux esti platit pentru a vizita reclame. In plus, vei castiga de pe urma cumparaturilor pe care referralii tai le fac de pe site. Nu mai ezita si incearca, pentru ca este o sansa unica de a-ti spori veniturile !! Inregistrare gratuita la:  http://baniidumneavoastra.blogspot.ro.


Un job pentru acasa

NOU! Vrei sa castigi niste bani in plus? Nimic mai simplu. Poti sa te inscrii in cel mai tare si mai sigur PTC (pentru cunoscatori) folosind linkul acesta: http://baniidumneavoastra.blogspot.ro.



Pentru studenti

NeoBux a introdus sistemul de plata instant si sistemul de inchiriat referrali. Acest concept nou de PTC a atras peste 3 milioane de membri din toata lumea, ajungand cel mai popular site de acest gen. Detalii pe 
http://baniidumneavoastra.blogspot.ro.



Click-uri zilnice


Esti tanar? Vrei sa-ti imbunatatesti situatia ta financiara? Acum ai o sansa! E o solutie foarte buna care a fost testata si confirmata de mii de utilizatori online. E vorba doar de cateva click-uri zilnice, care te pot duce la un castig de cateva sute de dolari pe luna. Poti incerca, nu te costa nimic si poti progresa doar cu castigurile din click-urile tale. Detalii pe http://baniidumneavoastra.blogspot.ro.



Castigi bani online

Cel mai tare PTC la ora actuala este Neobux. Neobux plateste instant. Dupa vreo 30 de secunde dupa ce ai cerut plata, banii au si ajuns in contul PayPal. Detalii pe http://baniidumneavoastra.blogspot.ro
  


Lista de site-uri de anunturi gratuite:


 


Arad

www.piataaradului.ro


Iasi 

www.bzi.ro 

 

Vrancea

www.ziaruldevrancea.ro 

 

Diaspora

www.observatorul.com 


Dupa ce te inscrii iti recomand sa intri zilnic pe acest blog si sa-l citesti pentru ca apar modificari incontinuu! Citeste si comentariul pe care l-am postat in subsolul blog-ului! Pentru indrumari contacteaza-ma la e-mail mireille81c@yahoo.com!



CONTACT:
LILIANA-MIRELA CERNAT
E-mail: mireille81c@yahoo.com

Telefon: 0745375526 


Arhivarul, motor de cautare si director web romanesc Anunturi, director web, bancuri, jocuri, etc Director Web Mobila la Comanda Inscrie-te in TOP ! TopDirector - Online Director Web Online Web-Links.ro Director Web Profesional Gratuit Director WEB Director web premium TRAFIC TRIPUL - Directo Web Creeaza-ti propriul magazin online, incearca gratis 15 zile Bid Index Link director web Director Web Siteuri Afaceri
Searchmania Anunturi gratuite anunturi112.ro Cel mai cuprinzator director romanesc web director , director web , web-director , gratuit , director-web , webdirector , directorweb , inscriere , web director , director web , resurse web master , web director , director web , gratuit , gratis, firme din Bihor web director , director web , web-director , gratuit , director-web , webdirector , directorweb , inscriere , web director , director web , resurse web master , web director , director web , gratuit , gratis, firme din Bihor - Afaceri si servicii Caut Site .RO Director web gratuit Director Web Xpert Group Servicii Romania Anunturi Top-Director - Director Linkuri NetFlash.ro la indemana ta! Catalog de magazine online Jocuri Director Web Web Design Director web promovare web. Servicii web Blog Land Director web si anunturi Director web gratuit - 4my.ro Director web gratuit Cel mai cuprinzator director romanesc

Un comentariu:

  1. Dacă auziţi persoane vorbind, să nu scoateţi un cuvânt! Sa nu vorbiţi cu acele persoane! Cum aţi vorbit, cum aţi păţit-o. Să nu credeţi ce spun acele persoane şi să nu vă luaţi după minciunile lor! Sunt persoane rău intenţionate, care vor să-mi facă rău. Vor să mă împiedice să câştig bani.
    NeoBux este cel mai bun site PTC care se menţine de peste zece ani. Dacă ar fi fost păcăleală, s-ar fi menţinut atâţia ani? Site-ul plăteşte. Eu am încasat primii 2$ şi primii 3$ în paypal.
    Aici nu vă înscrieţi cu card şi nu are din ce card să vă ia banii. Eu am mai fost înscrisă în afacerea GDI. Compania Global Domains International, Inc distribuie domenii web în sistem online multi level marketing. Un domeniu web costă 10$/lună şi este cu plată automată. Am avut card separat. Cu afacerea GDI m-am ocupat din 2007 până în 2011 şi am încasat şi cec-uri. Am renunţat în 2011. Acum, afacerea GDI nu mai este de actualitate.

    Liliana-Mirela Cernat

    RăspundețiȘtergere